top of page

Groepskorting..


Verjaardag
Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit! Neem ze lekker mee naar Stoomgroep West Zuiderpark. Hier heb je een hele dag plezier en jij viert je leukste verjaardag!

Hoe werkt het?

Vorig jaar hebben weer partijtjes toegelaten en ook dit jaar is dat weer mogelijk. We hebben daar het volgende systeem voor:


Partijtje aanvang vanaf 11.30 of naar keuze, je kunt al eerder op het terrein om eventueel een picknicktafel te reserveren. Als het grote hek nog dicht is kunnen jullie op het terrein door het kleine hekje (dienst ingang) aan de kant van de Sportcampus.

Het gewone partijtje-tarief is 7,50 euro per kind en begeleider(s) voor twee uur onbeperkt meerijden, uitgezonderd de blauwe 'Parkbaan' trein. Ieder kind krijgt een keycord met kaart, evenals de begeleider(s). Er is altijd minimaal 1 begeleider. De begeleider kan wisselen zodat niet elke keer dezelfde volwassene hoeft mee te reizen, de kaart is niet persoonsgebonden in dit geval. Zeker bij kleinere of wat drukke kinderen is het meereizen van een begeleider aan te raden. Door als begeleider ook een keycord te dragen is er voor ons een herkenbaar aanspreekpunt.

Betaling contant of pin bij aanvang aan de kassa, waar de keycords verstrekt worden.

De tijdslimiet geldt alleen voor de treinrit kaarten, indien gewenst kunnen jullie tot ca 16.30 op het terrein verblijven. Voor meer treinritten kunnen dan losse kaartjes gekocht worden.

Ook de toiletten zijn weer geopend.

Zorg ervoor dat je tijdig reserveert. Partijtjes vieren bij Stoomgroep West Zuiderpark is erg populair, hou daarom rekening met een volle agenda.  

Tip

Maak van je verjaardagsfeest ook een gezellig dagje picknick. De ruimte op het terrein in het Zuiderpark is daar uitermate geschikt voor. Er is veel ruimte op de grasvelden en er zijn een paar picknick tafels. Dus kleedje op het gras, een lekkere mand versnaperingen, een paar spelletjes en zo nu en dan een ritje op de trein.

 

Scholen en kinderdagverblijven
Voor scholen en kinderdagverblijven bieden wij boven de 50 personen een speciaal tarief aan, ook is het mogelijk om buiten reguliere openingstijden te rijden voor deze groepen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of reserveer direct via onderstaand formulier. 

bottom of page