Groepskorting..


Verjaardag
Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit! Neem ze lekker mee naar Stoomgroep West Zuiderpark. Hier heb je een hele dag plezier en jij viert je leukste verjaardag!

Je trein wordt versierd met vlaggetjes en je mag 2 uur onbeperkt meerijden. Op ons terrein zijn er geen hapjes en drankjes te koop, deze kun je zelf meenemen.

Interesse gekregen?

Zorg ervoor dat je tijdig reserveert. Partijtjes vieren bij Stoomgroep West Zuiderpark is erg populair, hou daarom rekening met een volle agenda.  

Prijzen
5 tot 10 kinderen           € 4,80 per kind
11 tot 15 kinderen         € 4,50 per kind
16 tot 20 kinderen         € 4,20 per kind
meer dan 20 kinderen  € 4,00 per kind

Tip

Maak van je verjaardagsfeest ook een gezellig dagje picknick. De ruimte op het terrein in het Zuiderpark is daar uitermate geschikt voor. Er is veel ruimte op de grasvelden en er zijn een paar picknick tafels. Dus kleedje op het gras, een lekkere mand versnaperingen, een paar spelletjes en zo nu en dan een ritje op de trein.

 

Scholen en kinderdagverblijven
Voor scholen en kinderdagverblijven bieden wij boven de 50 personen een speciaal tarief aan, ook is het mogelijk om buiten reguliere openingstijden te rijden voor deze groepen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of reserveer direct via onderstaand formulier.


IVM DE CORONA MAATREGELEN IS RESERVEREN VOOR GROEPEN NIET MOGELIJK IN 2020