top of page

Treinplezier voor jong en oud
 

U staat op het station en ziet de stoomtrein vertrekken. De wagons zijn volgeladen met zwaaiende kinderen en volwassenen die zich weer kind durven voelen, de stoomlocomotief trekt puffend en fluitend de wagons het station uit, het park in.

U rijdt een rondje in de trein mee. Tussen hoge bomen en dicht struikgewas ruikt u de lucht en voelt u de hitte van het vuur in de locomotief. De bellen gaan rinkelen, de lichten knipperen en de bomen sluiten terwijl de trein over de overweg rijdt. Eenmaal terug op het station kijkt u over de schouders van de machinist mee naar het onderhoud van het vuur, het innemen van water, het smeren en... poetsen. Want wij zijn trots op ons materieel dus zien wij graag dat alles er blinkend bij staat.

Bijna alles wat u ziet is gebouwd door onze leden in hun vrije tijd. Niet alleen de locomotieven en de wagons, maar ook de rails, de wissels, de prachtige armseinen, het station, de seinen langs de baan, de seinhuizen en het clubgebouw.

 

Wij zijn sinds 1975 een begrip in Den Haag en een betaalbaar uitje voor jong en oud. Wilt u ons prachtig materieel bewonderen?

Kijk snel bij onze openingstijden..

Draag je onze verenging een warm hart toe? DONEER DAN


 

Lid of donateur worden?

Bent u ook geïnteresseerd in onze hobby en wilt u eens een dagje meelopen om te kijken hoe het er aan toe gaat tijdens een clubdag? 
 

Laat u informeren over de mogelijkheden om lid of donateur te worden. Komt u gerust eens langs tijdens onze openingstijden of maak een afspraak met het bestuur - bestuur@stoomgroepwest.nl

DSC_2449
DSC_2515
DSC_2509
DSC_2508
DSC_2504
DSC_2425
DSC_2363
DSC_2359
DSC_2422

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief..

Mis geen enkele update

Naam

E-mail

bottom of page